Το Kinesis Athens Physio στο Σπάρταθλο

Σπαρταθλος 2022

40 χρόνια πέρασαν από την πρώτη φορά που διεξήχθη ο σπαρταθλος. Μια γρήγορη εισαγωγή για όσους δεν ξέρουν, ο σπαρταθλος είναι ένας ΥΠΕΡμαραθωνιος 246χλμ ξεκινάει από την Αθήνα και τερματίζει στην Σπάρτη.

Η εμπειρία μας σαν φυσικοθεραπευτές ήταν απίστευτη και παρόλη τη κούραση και το ξενύχτι είμαι σίγουρη ότι όλοι όσοι έλαβαν μέρος και στήριξαν τους αθλητές Θα το ξαναέκαναν χωρίς δεύτερη σκεψη!
Τι κάναμε εμείς εκεί;
Ότι χρειάστηκε! Φώναξαμε, ενθαρρυναμε, εμψυχώσαμε, χειροκροτήσαμε.
Κάναμε μαλάξεις σε μύες που αρνούνταν να χαλαρώσουν, συνέχισε η σύσπαση τους παρόλο που ο αθλητής ήθελε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά, κάναμε διατάσεις, κινητοποίηση αρθρώσεων που μετά από κάποια χιλιόμετρα δεν λύγιζαν, κλάψαμε μαζί με αυτούς που δεν κατάφεραν να φτάσουν στο τέρμα αλλά γεμάτοι υπερήφανια που κατάφεραν και έφτασαν τόσο μακρυά.

Ο πρώτος δρομέας ολοκλήρωσε σε 21 ώρες (ουαου) και οι υπόλοιποι μέσα στις επόμενες 35+ (απίστευτο να τρέχεις τόσες ώρες).

Συγχαρητήρια σε όλους!!
https://www.instagram.com/p/CjQgyWloUXr/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Δείτε Περισσότερα Άρθρα

Σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών

Η βιβιογραφία προτείνει ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες οι οποιοι προδιαθέτουν τους αθλητές σε τενοντοπάθεια των προσαγωγών και του ορθού κοιλιακού.

Καλάθι αγορών
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.